Belastingaangifte 2018 / 2019

Direct besparen op uw belastingaangifte 2018 / 2019

Aangifte inkomstenbelasting ontvangen? Niet klakkeloos terugsturen, dat kost u geld!

Laat ons uw aangifte verzorgen want dat levert wat op voor u. Wij weten precies waar we op moeten letten om het onderste uit de kan te halen. U krijgt bij ons een vast contactpersoon en persoonlijk belastingadvies.

Doe vandaag nog een vrijblijvende aanvraag,

Met vriendelijke groet,

Patricia Jonkman AA
Vestigingsleider kantoor Alkmaar

Jongejan & Partners
Accountants – Fiscalisten – Adviseurs

Wat kost dat?

Is een accountantskantoor duur? Nee, want u bespaart altijd: daar zorgen wij voor! Onze tarieven zijn transparant en aantrekkelijk voor particulieren en ondernemers. Doe vandaag een vrijblijvende aanvraag en u weet precies welke kosten u kunt verwachten.

Altijd in de buurt

Wij hebben een vestiging in Alkmaar, Schagen, Hoorn en Den Helder. Er is dus altijd een accountantskantoor bij u in de buurt in Noord-Holland.

Doe vandaag een vrijblijvende aanvraag

Ja, ik wil dit jaar eindelijk een goede belastingaangifte waar ik iets mee opschiet!

Top
Terug

Het coronavirus breidt zich steeds verder uit. Ook wij als Jongejan & Partners hebben maatregelen genomen, zodat wij u kunnen blijven helpen. Onze medewerkers werken daarom, als het kan, vanuit huis. Zij blijven telefonisch en via e-mail bereikbaar voor u. Onze kantoren blijven allen open, maar met een minimale bezetting. De wachttijd aan de telefoon kan langer zijn dan normaal. Wij vragen uw begrip daarvoor.