Publicatie datum: 4 april 2014

Jongejan en Partners houdt dinsdag 8 april in samenwerking met paardensportvereniging Bucephalus een informatieavond voor bestuurders van verenigingen. Veel verenigingen en stichtingen bestaan dankzij vrijwillige bestuurders. Vrouwen en mannen die zich inspannen voor anderen. Minder bekend is, dat zij steeds vaker financieel risico lopen. Zo kan, bijvoorbeeld, aansprakelijkheid in belastingzaken grote gevolgen hebben.

Bij paardensportvereniging Bucephalus willen ze de kennis en ervaring op dit gebied graag breed delen. Op 8 april geven ze in de eigen kantine van 19:30 u de teugels uit handen aan de deskundigen van ons kantoor. De actuele en fiscale regels voor verenigingen en stichtingen worden uitgebreid besproken. Aanwezigen kunnen vrijuit vragen stellen over dingen die kunnen en moeten, die gewenst óf juist ongewenst zijn. Om als het nodig is snel maatregelen te kunnen nemen.

Wie van plan is met maximaal twee bestuurders naar de informatieavond te komen. Kunt u zich aanmelden bij: Patricia.heinis@jongejanenpartners.nl. U ontvangt vervolgens een bevestiging van deelname. Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoek dat veel duidelijk kan maken.