Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Datum
Dinsdag 8 november 2022

Locatie
Golfbaan Dirkshorn, zaal I
Groenvelderweg 3, 1746 EE Dirkshorn, Route »
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Tijden
Aanvang 20.00 – 22.00 uur met een pauze (inloop is vanaf 19.30 uur) met aansluitend gelegenheid tot netwerken onder het genot van een borrel.

Kosten toegang
De toegang is gratis (ook als u geen klant bij ons bent!), aanmelden verplicht.

Sprekers en thema’s

Trouwen en scheiden
mr André Koster van Prins en Koster Advocaten gaat het hebben over veilig trouwen én nog veiliger scheiden.

Arbeidsrecht
Stefan Boomstra hoofd lonen en P&O bij Jongejan & Partners gaat spreken over wijzigingen in het arbeidsrecht en de plichten van de werkgever bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst.

Wijzingen Belastingdienst & tips
mr Ronald Lohstro RB en Peter Jutte RBc zijn beiden fiscaal adviseur bij Jongejan & Partners. Aan bod komt: de Belastingdienst kan het niet leuker maken maar wel vervelender, want voor zowel werknemers, DGA’s, ondernemers als vermogende particulieren staan forse wijzigingen op stapel. In vogelvlucht zullen alle wijzigingen worden doorgenomen en uiteraard worden tips aangereikt om de pijn te verzachten.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via natasja.nannes@jongejanenpartners.nl. Vermeld in uw aanmelding uw naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en met hoeveel mensen u wilt komen. Na ontvangst van uw aanmelding zenden wij u een bevestiging van deelname. Er zijn geen kosten aan verbonden.