Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Datum
Dinsdag 7 november 2023 (geen plaatsen meer beschikbaar)
Woensdag 8 november 2023 (geen plaatsen meer beschikbaar)

Locatie
Golfbaan Dirkshorn, zaal I
Groenvelderweg 3, 1746 EE Dirkshorn, Route »
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Tijden
Aanvang 20.00 – 22.00 uur met een pauze (inloop is vanaf 19.30 uur) met aansluitend gelegenheid tot netwerken onder het genot van een borrel.

Kosten toegang
De toegang is gratis (ook als u geen klant bij ons bent!), aanmelden verplicht.

Sprekers en thema’s

Wijzigingen in het arbeidsrecht
Stefan Boomstra, medewerker loonadministratie bij Jongejan & Partners, hij gaat spreken over de actuele wijzigingen in het arbeidsrecht en de daaraan voor u als werkgever verbonden consequenties.

Verzuim en begeleiding
Jan Higgins, adviseur op het gebied van begeleiding bij ziekteverzuim zal u bijpraten over de regels zoals deze gelden bij begeleiding van de zieke medewerker tijdens eerste en tweede spoortrajecten, opzetten verzuimbeleid en het aanleggen verzuimdossiers. Helaas gaat het bij ziekmelding vaak fout wat u als werkgever fors geld kan gaan kosten.

Aankomende wijzigingen in ons belastingsysteem
Ronald Lohstro & Peter Jutte, beide fiscalist bij Jongejan & Partners. Zij zullen u weer volledig bijpraten over de aankomende wijzigingen in ons belastingsysteem. Niet alleen de (ingrijpende) wijzigingen in box 3 zullen aan de orde komen, maar ook de nu toch echt op handen zijnde wijzigingen voor de ZZP’er en de opdrachtgevers. Daarnaast zal aandacht worden gegeven aan de (on)mogelijkheden voor de DGA om geld te lenen van zijn BV. Natuurlijk zullen er ook weer wat tips en trucs worden aangereikt om uw fiscale schade enigszins te beperken en u voor te bereiden op de komende veranderingen.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier via dit aanmeldformulier, of stuur een e-mail naar natasja.nannes@jongejanenpartners.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en met hoeveel mensen u wilt komen. Na ontvangst van uw aanmelding zenden wij u een bevestiging van deelname. Er zijn geen kosten aan verbonden.