Publicatie datum: 29 mei 2019

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Gewijzigde wetgeving? Weet wat er verandert!

Op 28 mei 2019 is de eerste kamer akkoord gegaan met de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze wet zal per 1 januari 2020 in werking treden. De wijzigingen die in deze wet opgenomen zijn kunnen grote gevolgen hebben voor werkgevers. De duur dat u tijdelijke contracten mag geven wordt gewijzigd, u bent veel sneller een transitievergoeding (ontslagvergoeding) verschuldigd, tijdelijke werknemers worden duurder dan vaste werknemers en het wordt iets makkelijker om personeel te ontslaan, maar daardoor wel duurder. Dit zijn enkele van de wijzigingen die eraan zitten te komen.

Informatieavond

Jongejan & Partners vindt het belangrijk dat u bij het door u gehanteerde personeelsbeleid beslissingen neemt op basis van de huidige wet en regelgeving. Elke Nederlander dient de wet te kennen en dat geldt zeker voor u als werkgever. In de bijeenkomst zullen Peter Jutte (fiscalist) en Stefan Boomstra (Adviseur Salaris & Personeel) u door de gewijzigde wetgeving heen loodsen en u op duidelijke manier uiteenzetten wat de WAB voor u betekent. Hierbij zal ook aandacht gegeven worden aan het opbouwen van een goed personeelsdossier, zodat u bij eventuele personeelsproblemen goed voorbereid bent.

Wanneer

Dinsdag 18 juni 2019
Aanvangstijd is 20.00 uur

Waar

De avond wordt gehouden in het Clubhuis van de Golfclub Dirkshorn aan de Groenvelderweg 3 te (1746 EE) Dirkshorn. Route »

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze avond via stefan.boomstra@jongejanenpartners.nl of via telefoon op nummer 0224-214144.

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.