Publicatie datum: 12 september 2019

Binnenkort houdt Jongejan & Partners weer haar traditionele ondernemersavonden. De avond staat in het teken van ‘Prinsjesdag & de gevolgen voor u en uw bedrijf’: 23 september of 24 september in Hoorn en Dirkshorn.

De toegang is gratis, aanmelden verplicht. Er zijn nog een paar plekken vrij. Schrijf u nu in!

Prinsjesdag en uw bedrijf: dit gaat er veranderen

Ronald Lohstro en Peter Jutte van Jongejan en Partners praten u in vogelvlucht bij over relevante wijzigingen, zowel fiscaal als juridisch. Uiteraard besteden we aandacht aan wijzigingen voor de ZZP’ers en hun opdrachtgevers: handhaving van regeltjes ligt op de loer.

Offtopic: Geld nodig? Mijn bank snapt mij niet!

Ook traditioneel op onze avonden is een minder fiscaal onderwerp. Tijdens deze ondernemersavond gaan we in op het thema “Help, mijn bank snapt mij niet”: u denkt een fantastisch bedrijf te hebben, maar zodra u een kredietaanvraag doet blijkt uw bank toch heel anders tegen uw cijfers aan te kijken dan u. Gevolg? Zware teleurstelling (of in ieder geval gevoelens van irritatie) als uw bank niet of moeizaam mee wil werken.

Mattheu Duin zal u tijdens een verhelderende presentatie uitleggen hoe uw bankier de cijfers van uw bedrijf ontleedt en op basis van de vaak schokkende uitkomsten daarvan tot een beslissing komt.

Data

Onze ondernemersavond wordt dit jaar op twee data en twee locaties gehouden. U kunt zich aanmelden voor één van de avonden:

Datum: 23 september
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Hoorn aan de Westfriese Parkweg 1, 1625 MA, Hoorn

Datum: 24 september
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Golfbaan Dirkshorn, Groenvelderweg 3, 1746 EE, Dirkshorn

Aanmelden

Meld u kosteloos aan via een e-mail aan bij Natasja Nannes: natasja.nannes@jongejanenpartners.nl telefoon: 0224-214144 of gebruik ons online aanmeldformulier »