Publicatie datum: 23 augustus 2019

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Op maandag 23 september a.s en dinsdag 24 september a.s. houdt Jongejan & Partners weer haar traditionele ondernemersavonden die zoals altijd in het teken zullen staan van de maatregelen, welke op Prinsjesdag zijn aangekondigd.

Ronald Lohstro en Peter Jutte zullen u in vogelvlucht bijpraten over de voor u relevante wijzigingen op fiscaal en juridisch terrein.

Uiteraard zal ook aandacht worden besteed aan de steeds vaste vormen krijgende wijzigingen voor de ZZP’ers en hun opdrachtgevers. Voor beiden geldt dat ze zich maar beter goed kunnen voorbereiden op die wijzigingen, want de tijd van “niet handhaven” is op korte termijn echt ten einde.

Ook traditioneel op onze avonden is een minder fiscaal onderwerp, ditmaal onder de titel:

“Help, mijn bank snapt mij niet”.

U denkt een fantastisch bedrijf te hebben, maar zodra u een kredietaanvraag doet blijkt uw bank toch heel anders tegen uw cijfers aan te kijken dan u, met als gevolg een zware teleurstelling (of in ieder geval gevoelens van irritatie) als uw bank niet of moeizaam mee wil werken.

Mattheu Duin zal u tijdens een verhelderende presentatie uitleggen hoe uw bankier de cijfers van uw bedrijf ontleedt en op basis van de vaak schokkende uitkomsten daarvan tot een beslissing komt.

Locatie en data

Hoorn: maandag 23 september, aanvang 20.00 uur
zaal Van der Valk Hotel Hoorn aan de Westfriese Parkweg 1, 1625 MA te Hoorn

Dirkshorn: dinsdag 24 september, aanvang 20.00 uur
restaurant van de Golfbaan Dirkshorn aan de Groenvelderweg 3, 1746 EE te Dirkshorn

U kunt zich voor één van de avonden aanmelden via dit formulier, per email: natasja.nannes@Jongejanenpartners.nl. Of telefonisch via nummer 0224-214144.

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.