Publicatie datum: 21 april 2021

Accountantskantoor Jongejan & Partners zoekt een (ervaren) assistent-accountant

Wil je deel uitmaken van een enthousiast en slagvaardig team waarbinnen je een rol bekleedt als assistent-accountant? Wij zijn op zoek naar een toegewijde collega die ons team in Hoorn komt versterken! Ons doel is om samen te werken aan een langdurige relatie zodat je kunt meebouwen aan de toekomst van ons kantoor.

Assistent-accountant
32 – 40 uur per week

Standplaats Hoorn

Functieomschrijving

Als (ervaren) assistent-accountant heb je een gevarieerde cliëntenportefeuille welke bestaat uit voornamelijk MKB, actief in verschillende sectoren. Je houdt je bezig met het opstellen van (complexe) jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en je verzorgt diverse soorten fiscale aangiften (OB, IB, VPB) voor onze cliënten. Uiteraard mag je zelfstandig contacten onderhouden met cliënten en instanties. Wij voeren onze werkzaamheden voornamelijk op kantoor uit, echter het kan incidenteel voorkomen dat er op locatie of op een andere vestiging wordt gewerkt. Binnen accountantskantoor Jongejan & Partners hanteren we korte lijnen en daarom werk je direct onder de Accountant AA en Partner.

Functie-eisen

Onze nieuwe ervaren Assistent-Accountant

  • heeft een afgeronde HBO Bachelor Accountancy of BE (Finance & Control) en/of (studerend) SPD;
  • heeft relevante werkervaring als Assistent-Accountant;
  • heeft affiniteit met ICT/online fiscale – en boekhoudsoftware pakketten;
  • werkt zelfstandig en kan goed prioriteiten stellen en omgaan met werkdruk;
  • is nauwkeurig, collegiaal, leergierig, flexibel en is zowel schriftelijk als mondeling contactueel sterk en in staat om een persoonlijke klik met de klant te maken;
  • is woonachtig in Noord-Holland.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een prettige, collegiale en informele werksfeer in een professionele werkomgeving. Er zijn goede mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden uiteraard afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Solliciteren!

Spreekt dit alles je aan dan nodigen wij jou uit om te solliciteren naar de functie van (ervaren) assistent-accountant. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: Mattheu Duin, mattheu.duin@jongejanenpartners.nl, telefoon: 0229-299005

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.