ACCOUNTANCY

U zoekt een accountant. Iemand die uw financiële administratie gezond houdt. Met de jaarrekening en het jaarverslag u en belanghebbenden informeert over de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Kijkt waar winst en verlies zitten, hoeveel belasting u moet betalen en wat u eventueel tegoed heeft. De ervaren accountants van Jongejan & Partners geven u deze visie, maar kunnen meer.

Accountant met kwaliteit

Hoeveel momenten zijn er niet dat u als ondernemer beslissingen neemt die u het liefst toch even tegen een expert aanhoudt? Dat zijn er inderdaad best veel. Dat is de uitdaging van onze accountants. Zij geven u steeds een actueel beeld van uw financiële situatie. Zij halen uit uw cijfers vragen waar zij en u meer van willen weten. Zij halen kansen en bedreigingen uit statische rapportages. Zij hebben waardevolle inzichten in uw business en durven kritische vragen te stellen. Maar zij adviseren u ook op het terrein van erf- en successierecht, echtscheidingen en belastingen. Zij geven een second opinion, over door anderen uitgebrachte adviezen en geven accountantsverklaringen af.

Startende ondernemers

Verder begeleiden de accountants van Jongejan & Partners startende ondernemers, bieden ondersteuning bij de ontwikkeling van ondernemingsplannen, helpen met financieringsaanvragen en geven bedrijfskundige en organisatieadviezen. Denk daarom bij een accountant niet enkel aan rapportages. Denk aan Jongejan & Partners!