BELASTINGADVIES

Niemand kijkt uit naar die welbekende blauwe enveloppen op de deurmat.

Toch weet u dat ze blijven komen. Daarom is het verstandig vooraf een gedegen belastingadvies in te winnen. Vooraf nadenken over de inhoud van die enveloppen. Zodat u kunt voorkomen dat u onnodig belasting betaalt of dat de fiscus achteraf niet akkoord gaat met een gekozen handelswijze en u een boete oplegt.

Fiscale voordelen

Bij sommige ondernemers leeft het idee dat de belastingtelefoon een goedkoop adviesbureau is. Bedenk echter dat u aan antwoorden van de belastingtelefoon geen rechten kunt ontlenen. Daar komt nog bij dat het u vrij staat om de voordeligste weg te bewandelen, maar de belastingdienst u niet op die voordeligste methode hoeft te wijzen. Zo kan het gebeuren dat u als ondernemer exact voor ogen heeft wat u wilt bereiken, maar de beperkte inzage in het belastingstelsel u daarbij in de weg staat. Onze adviseurs bezitten veel kennis en expertise over diverse onderwerpen binnen het belastinggebied en zoeken graag voor u uit waar de financiële voordelen te halen zijn. Uiteindelijk moet een accountant voor u geld opleveren. Elke beslissing die u neemt heeft fiscale consequenties. Samen met Jongejan & Partners komt u tot de optimale oplossing. Puur fiscaal, om de belastingdruk te minimaliseren, of juridisch. Bij Jongejan & Partners koppelen we kennis en ervaring op het gebied van belastingen aan de kansen en mogelijkheden die de wet biedt. Wij zien het als onze roeping om ervoor te zorgen dat u doelstellingen op een voor u aantrekkelijke manier kunt realiseren. Zodat u er zeker van kan zijn dat er geen problemen met de Belastingdienst op de loer liggen. Wij denken vooruit en dat bewijst dat we niet alleen fiscaal/juridische specialisten zijn. Wij zijn Jongejan & Partners!

Groot werkterrein

Bij belastingadvies denkt u wellicht eerst aan de inkomsten- en vennootschapsbelasting en de omzetbelasting. Maar wij steken ook graag onze handen uit de mouwen voor een overname of een complete herstructurering. Ook belastingen omtrent onroerend goed, zoals de overdrachtsbelasting vallen binnen ons werkterrein. Op ingewikkelde zaken die betrekking hebben op belastingen buiten ons directe werkgebied, zoals bijvoorbeeld internationaal belastingrecht, hebben wij uitstekende samenwerkingsverbanden met specialisten, zowel binnen als buiten Nederland. Deze brede oriëntatie zorgt ervoor dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

SECOND OPINION

Dus wilt u laten uitzoeken of u optimaal alle fiscale mogelijkheden benut of wilt u er zeker van zijn dat u correct handelt en de fiscale regels wel juist naleeft? Ontdek het verschil en vraag een second opinion aan en Jongejan & Partners helpt u weer aan een gezonde nachtrust.