Financiele gegevens via SBR

Jongejan & Partners is aangesloten bij SBR banken en kan via de SBR software de financiële gegevens van uw onderneming digitaal aanleveren.

Wat is SBR?

SBR (Standaard Bedrijfsrapportages) is een standaard voor uitwisseling van digitale gegevens. Hiermee kunt u als ondernemer uw financiële rapportages digitaal en efficiënt aanleveren bij de grote Nederlandse banken, de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel en eventueel het Centraal Bureau van de Statistiek.

Hoe u gegevens aanlevert via SBR

Wij kunnen op uw verzoek de jaarcijfers via SBR banken aanleveren. SBR banken ondersteunt ING, ABN AMRO en de Rabobank in de aanlevering via SBR. Met deze digitaliseringslag maken wij uw onderneming klaar voor de toekomst.

Aanleveren via SBR per 1 maart 2017

Wellicht heeft u een brief ontvangen van uw bank waarin staat vermeld dat het handmatig aanleveren van uw financiële gegevens per 1 maart 2017 € 250,- bedraagt.
Als klant van Jongejan en Partners hoeft u zich geen zorgen te maken over deze maatregel. Door de ondersteuning van onze software verloopt de aanlevering van SBR aan de grote Nederlandse banken voorspoedig.

Top
Terug